Lena, behandeld door Shin Splint Stop

Al jaren steekt de shin splint om het jaar zo'n beetje, de kop op. Een hele nare blessure. En toen ik in December vorig jaar opnieuw mn scheenbeen voelde opspelen was ik moedeloos aangezien ik in februari 2 marathons in het buitenland in de planning had staan.

Mijn partner probeerde me op te beuren, hij had ruim een jaar geleden ook een shin splint gehad en zelfs met een stressfractuur aan het scheenbeen en een behandeling gehad bij Tom van shin splint stop met een top resultaat. Ik was sceptisch omdat ik alle behandelingen tegen shin splint al eens gehad had. Maar door de ervaring van mijn partner heb ik de stap gemaakt om een afspraak te maken en de volgende dag kon ik al terecht. Zoals mijn vriend al zei, "het is wel een pijnlijke behandeling", maar die pijn is kortdurend. En zo ging het ook, eerst een uitgebreide intake door Tom, en daarna aan de slag. Ik vond het fijn dat Tom me vertelde wat er ging gebeuren. En het was even flink pijnlijk. De dag van de behandeling voelt het onderbeen iets beurs aan maar verder geen pijn, en de volgende dag een half uur hardgelopen. Dit ging prima, er was daadwerkelijk iets veranderd. Ik ben nog 1x terug geweest voor een vervolg behandeling. En heb inmiddels 2 marathons afgelegd en heb nergens last van! Had ik dit maar eerder geweten! Deze behandeling is zeer aan te bevelen!