Wat doen wij tijdens het corona virus?

Beste bezoeker, klant, relatie, 

Tijdens het corona of Covid-19 virus hebben wij de volgende boodschap voor u:

Onze dank en bewondering gaat uit naar alle mensen die tijdens deze zeer moeilijke periode voor elkaar klaar staan. Alleen samen kunnen we het verschil maken en dit probleem oplossen! Wij willen iedereen waar nodig, kunnen blijven ondersteunen met onze zorgtaken. 

Wij volgens de adviezen van het RIVM op, dit kan dus per dag veranderen:

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden#aanpak

Wij zijn open op al onze vestigingen, hoewel de openingstijden wel wat aangepast zullen zijn vanwege de veranderde toestroom van nieuwe patiënten. Wij werken doorgaans met een jonge sportieve, gezonde groep die weinig risico heeft besmet te raken en weinig risico heeft op ernstige gevolgen hiervan. 

Onze maatregelen tegen het corona virus zijn: 

  • Regelmatiger schoonmaken 
  • Patienten die hoesten, niezen of keelklachten hebben, kunnen we helaas uit veilgheidsoverwegingen niet behandelen in de praktijk. 
  • Patienten die koorts hebben vragen tevens om niet naar de praktijk te komen. 
  • We gaan proberen op afstand middels beeldschermverbinding onze patienten te gaan adviseren/intakes doen daar waar gewenst. 

Mocht je een afspraak hebben staan bij ons en het niet vertrouwd voelen om naar de praktijk te komen, dan kan je uiteraard je afspraak altijd omboeken of afzeggen. Wanneer je een gesprek met iemand van ons wenst, is dat altijd welkom.

Wij zijn en blijven bereikbaar op 030-2428190. 

Wij hopen op een spoedig herstel van de huidige situatie. 

Met sportieve groet, 

Tom de Weert,

Shin Splint Stop