Uw behandelaars

Onderstaand ziet u onze medewerkers.

Tom de Weert

Tom de Weert

  • Fysiotherapeut, master MSK echografie i.o. Founder, eigenaar. Behandelaar Utrecht.

Hallo! 

Mijn naam is Tom de Weert, fysiotherapeut sinds 2012 en founder en eigenaar van de concepten Shin Splint Stop, Ansr.nl en stopliespijn.nl. Mijn specialisaties binnen mijn vakgebied orthopedie zijn elleboog, nek en schouderklachten, scheenbeenklachten en liesblessures bij sporters.  Onlangs heb ik nog een post-HBO gevolgd in schouderklachten en ik ben in september 2021 begonnen met de master MSK echografie op de SOMT. In de toekomst wil graag echografie diagnostisch gaan inzetten in mijn praktijk in Utrecht en Capelle. 

Mijn drive is om mijn klanten door middel van de juiste communicatie en behandeling zo snel mogelijk van hun blessureleed af te helpen. Door onze succesvolle behandelingen zijn we nu gevestigd op 7 locaties in Nederland!

Ik ben werkzaam in Utrecht op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. incidendenteel op woensdag, maar vanwege mijn Master MSK echo ben ik meestal woensdag nog aan het studeren. 

Patrick van Veen

Patrick van Veen

  • Fysiotherapeut locatie Shin Splint Stop Capelle en Hoogerheide

Patrick is vanaf 2022 werkzaam op locatie Capelle op dinsdag en woensdag en is door Tom de Weert opgeleid binnen het concept Ansr, Shin Splint Stop en Stopliespijn. Daarnaast is hij Fysiotherapeut met eigen specialisaties. Hieronder lees je meer over Patrick.

Hallo!

Mijn naam is Patrick van Veen en ik ben afgestudeerd algemeen fysiotherapeut. Sinds half 2021 zit ik bij het netwerk ANSR en Shin Splint Stop. Ik heb cursussen echografie en medical taping behaald. Het netwerk ANSR en Shin Splint Stop spreekt mij heel erg aan, omdat ik veel met sporters in aanraking kom. Zelf heb ik in het verleden ervaren hoe vervelend het is om met een blessure aan de kant te staan. Het feit dat ik hierbij kan assisteren de klacht te verhelpen geeft mij een enorme kick!

Zelf ben ik werkzaam op de locaties in Hoogerheide en ben ik heel erg blij dat ik voor het netwerk nu het gedeelte brabant en een deel belgië voor mijn rekening kan nemen. Mocht u last hebben van een tennisarm, shin splints (MTSS) of een liesblessure, dan zie ik u graag snel, zodat we samen ervoor zorgen je zo snel mogelijk weer in beweging te krijgen!

Martin Schneider

Martin Schneider

  • Fysiotherapeut, Manueel therapeut, Sportfysiotherapeut. Behandelaar in Amsterdam.

Ik ben Martin Schneider en werk inmiddels 40 jaar als (sport) fysiotherapeut en manueel therapeut SOMT. Sinds ik mij gespecialiseerd heb in het onderzoek en de behandeling van Shin Splints, Liesblessures, Tennis/Golfarm, Schouderklachten  (KANS  Klachten Arm Nek Schouder) merk dat ik er steeds beter in wordt om patiënten adequaat met deze klachten te helpen. Zelf heb ik ooit Shin Splints, een liesblessure en een tennisarm gehad om te weten hoe vervelend dit is. Juist daarom ben ik extra gemotiveerd om u van u klachten af te helpen.  

Edwin Boes

Edwin Boes

  • Fysiotherapeut, Manueel therapeut. Behandelaar in Franeker en Makkum.

Mijn naam is Edwin Boes en ik ben fysiotherapeut sinds 1994. Sinds 2005 ben ik master  opgeleid in de Manuele therapie. In Makkum en Franeker  (Friesland) heb ik  een eigen praktijk.  Voor de ANSR en shin splint stop behandel ik cliënten sinds 2013. Mijn eigen passie en hobby is hardlopen en deel mijn kennis graag met de cliënt die met scheenbeenklachten naar ons toe komen! Tevens ben ik gespecialiseerd in nek en elleboog problematiek. Ik ben verantwoordelijk voor de cliënten stroom uit het noorden van het land!

Robert de Ruiter

Robert de Ruiter

  • Fysiotherapeut locatie Shin Splint Stop Etten-Leur

Mijn missie binnen de fysiotherapie is het ontwikkelen van mijzelf en het ontwikkelen binnen het vakgebied. Ik haal heel veel energie uit cliënten echt verder kunnen helpen door de patient op het juiste moment de juiste behandeling te kunnen geven. En dit kan alleen door vakbekwaam te zijn en oprecht geïntresseerd in de mens die voor je zit.