Uw behandelaars

Onderstaand ziet u onze medewerkers.

Tom de Weert

Tom de Weert

  • Fysiotherapeut, Founder, eigenaar. Behandelaar Utrecht en Capelle a/d IJssel.

Hallo! 

Mijn naam is Tom de Weert, fysiotherapeut sinds 2012 en founder en eigenaar van de concepten Shin Splint Stop, Stopliespijn.nl en Ansr.nl. Mijn specialisaties binnen mijn vakgebied zijn scheenbeenklachten, liesblessures bij sporters en elleboogklachten. Onlangs heb ik nog een master gevolgd in schouderklachten. Mijn drive is om mijn klanten door middel van de juiste communicatie en behandeling zo snel mogelijk van hun blessureleed af te helpen. Ik ben werkzaam in Utrecht op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. In Capelle a/d IJssel werk ik op dinsdag. 

Martin Schneider

Martin Schneider

  • Fysiotherapeut, Manueel therapeut, Sportfysiotherapeut. Behandelaar in Amsterdam.

Martin Schneider is fysiotherapeut, sportfysiotherapeut en manueeltherapeut. Martin werkt sinds 2014 voor Ansr. Martin werkt op alle werkdagen in vestiging Amsterdam. 

Edwin Boes

Edwin Boes

  • Fysiotherapeut, Manueel therapeut. Behandelaar in Franeker en Makkum.

Edwin Boes is fysiotherapeut en manueeltherapeut. Edwin werkt sinds 2014 voor Ansr. Edwin werkt op maandagmiddag en donderdag in Franeker. Op dinsdag, woensdag en vrijdag in Makkum. 

Eline de Lange-Braat

Eline de Lange-Braat

  • Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut, Arbeidsfysiotherapeut. Behandelaar in Etten-Leur en Hoogerheide.

Hoi, mijn naam is Eline, geboren in Etten Leur en ben sinds 1997 Fysiotherapeut. In de jaren erna heb ik in Nederland en in het buitenland gewerkt en de opleidingen sportfysiotherapie en arbeidsfysiotherapie behaald. Na een aantal jaar in dienstverband te hebben gewerkt heb ik een zorgmanagementopleiding afgerond en in 2011 heb ik mijn praktijk  centrumFIT in Etten-Leur geopend. In 2015 is de locatie in Hoogerheide erbij gekomen.

Vanaf mijn 8 jaar ben ik gestart met tennissen en ik bleek hier talent voor te hebben. In de jaren erna heb ik veel getennist en door een blessure bij de fysiotherapeut gekomen. Hier is mijn passie voor het vak fysiotherapie ontstaan.

Via een bekende sportarts uit het Amphia Breda werd ik gewezen op Shin Splint Stop als effectieve methode bij sporters met scheenbeenklachten en zodoende is de behandelsamenwerking met Shin Splint Stop en Ansr ontstaan.